Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Comuna Micfalau este situata intr-un peisaj miraculous, intre Muntii Bodocului si Baraoltului, pe o terasa inalta al Oltului Superior, la mica distanta de Lacul Sf.Ana, de Baile Tusnad si de alte locuri renumite ale Treiscaunelor.

In comuna noastra se poate ajunge pe DN 12 la sud din Sf. Gheorghe, resedinta judetuluiCovasna, la nord din Miercurea Ciuc si pe calea ferata din gara CFR Malnas Bai. Apele minerale natural carbogazoase si bazice, dintre care izvorul “Bedo” este renumit si in judetele limitrofe, "Creanga impodobita" ca unicat mondial inregistrat la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci, priceputi cioplitori de piatra, precum si cicloturisti regretatului profesor de sport Fejer Akos, au crescut renumele acestei comunitati. 
 
MIKOUJFALU-MICFALAU_01.jpgMIKOUJFALU-MICFALAU_02.jpgMIKOUJFALU-MICFALAU_03.jpgMIKOUJFALU-MICFALAU_04.jpgMIKOUJFALU-MICFALAU_05.jpgMIKOUJFALU-MICFALAU_06.jpgMIKOUJFALU-MICFALAU_07.jpgMIKOUJFALU-MICFALAU_08.jpgMIKOUJFALU-MICFALAU_09.jpgMIKOUJFALU-MICFALAU_10.jpgMIKOUJFALU-MICFALAU_11.jpg

In Micfalau functioneaza gradinita, scoala generala cu 8 clase, biblioteca, cabinet medical de familie, stomatologie, cabinet medical veterinar, pentru buna deservire a 1870 de locuitori din 600 de gospodarii. Pe langa utilitatiile existente electricitate, gaz metan, alimentare cu apa, este in executie proiectul de canalizare menajera si statie de epurare. Pe aceasta pagina dorim sa ambitionam pe cei care nu au ajuns pe aceste frumoase meleaguri, sa puna la incercare ospitalitatea locuitorilor comunei Micfalau Mereu va asteptam cu drag si stima!


AdmirorGallery 5.1.1, author/s Vasiljevski & Kekeljevic.
Website security test completed by https://www.security-audit.com

Search

Language